Поиск по каталогу.
Контакты
Адрес :
г. Одесса,. 6-й км Овидиопольской дороги. ТВЦ "6-й Элемент".
Tел./факс :
(048)772-57-86
E-mail :
[email protected]
Стол из бруса своими руками
Затем установите перекладины, обеспечивающие лучшую устойчивость (на схеме обозначены розовым). Если вы хотите, чтобы шурупы, соединяющие детали каркаса, были невидны, воспользуйтесь специальным приспособлением

Стол детский из дерева
Конструкция детского столика довольно проста и это отлично видно на фото. Она включает в себя столешницу и ножки, которые ее удерживают. Для ножек нужны деревянные бруски размером 40х40 мм (50х50). В

Сделать стол из дерева своими
В продаже есть огромный выбор столов из любых материалов: пластик, стекло МДФ. Но дерево продолжает оставаться фаворитом во все времена. Правда, стоить такой стол будет немало. И наверняка вы уже задумывались

Стол из поддонов своими руками
Дизайнеры постоянно доказывают, что красивые вещи не обязательно должны дорого стоить. Из обычных предметов при помощи всего нескольких самых простых деталей, мастера своего дела создают прекрасные и

A e dini se çdo qytetar rus ka të drejtë ligjore për 150 metër kub të Lëndëve të Lirë?

Sipas ligjit, çdo shtetas rus mbështetet në 150 metra kub të pyllit pa pagesë për ndërtimin e një shtëpie çdo 25 vjet dhe një tjetër 50 metra kub pyjore çdo 5 vjet për riparimet në shtëpi
Sipas ligjit, çdo shtetas rus mbështetet në 150 metra kub të pyllit pa pagesë për ndërtimin e një shtëpie çdo 25 vjet dhe një tjetër 50 metra kub pyjore çdo 5 vjet për riparimet në shtëpi.

Kjo është ajo që vendi ynë ka qenë gjithmonë i pasur, prandaj është pyll. Me sa duket, Kodi i Pyjeve i RF parashikon mundësinë e ndarjes së pyjeve për qytetarët për ndërtimin e një shtëpie falas. Do të duket një shans i vërtetë për të kursyer në ndërtim. Por, si janë gjërat.

Sa dru mund të merrni për ndërtimin e një shtëpie?

Legjislacioni parashikon ndarjen e pyjeve për një qytetar të Federatës Ruse dhe familjen e tij për të ndërtuar një shtëpi në vlerë jo më shumë se 150 metra kub një herë në 25 vjet. Në të njëjtën kohë, ofrohet edhe sigurimi i një pyll për riparimet e shtëpisë, deri në 50 metra kub një herë në pesë vjet. Shkalla e alokimit të pyjeve dhe koha e ofrimit të tij mund të ndryshojnë në rajone të ndryshme të Federatës Ruse. Në të njëjtën kohë, qytetarët të cilët kanë humbur shtëpitë e tyre si rezultat i një zjarri ose situate emergjente kanë të drejtën për një ndarje të jashtëzakonshme të pyjeve me paraqitjen e certifikatave përkatëse.

Si ndahet pyll për ndërtimin e një shtëpie

Qytetarët pyjorë janë ndarë në formën e komploteve për prerje. Në të njëjtën kohë, ai mund të shkurtohet personalisht dhe me ndihmën e të afërmve ose firmave të specializuara. Përveç kësaj, dru i prerë duhet ende disi të dorëzohet në vendin e ndërtimit. Leja për të eksportuar pyllin i jep leshoz, i cili ndan një komplot, sepse është e nevojshme jo vetëm për të shkurtuar drunjtë, por edhe për të sjellë rendin pas vetes.

Grackat e skelave të lira për ndërtimin e një shtëpie

Është shumë e vështirë për një person injorant të përcaktojë sa lëndë djegëse dhe çfarë cilësi do të dalë nga pyjet në një komplot të caktuar për të. Pra, ka shumë të ngjarë që në vend të 150 metrave kub të premtuara do të jetë e mundur të fitosh 100 në të mirë. Në të njëjtën kohë, nuk është aspak fakti që të gjitha 100 prej këtyre drurit mund të përdoren për të ndërtuar një shtëpi, disa mund të refuzohen për shkak të trashësisë së pamjaftueshme. Pra, nëse nuk keni ndonjë shpërblim apo njohje në pylltari, një ndërmarrje për marrjen e pyjeve për ndërtim kthehet në një lotari falas.

Është gjithashtu e nevojshme të kujtojmë se jetojmë në Rusi, ku burokracia rregullon gjithçka. Mund të duhen disa vjet që të plotësoni të gjitha dokumentet e nevojshme për të marrë pyjet falas, kështu që nuk duhet të shpresoni për një parti të shpejtë të housewarming.

Nëse keni arritur të ulni poshtë dhe të merrni pyllin e destinuar për në vendin e ndërtimit, duhet gjithashtu ta përgatisni për ndërtim, gjë që është një detyrë jashtëzakonisht e vështirë për një person të painformuar. Prandaj, shumë kompani të specializuara ofrojnë shkëmbimin e një ngastre të caktuar për ju prej 150 metra kub për 15 metra kub të drurit të ndërtimit përfunduar, dhe oferta të ngjashme janë në kërkesa të mëdha.

Pra, para se të vendosni shpresa të mëdha për të marrë pyje falas për ndërtim, mendoni me kujdes për atë që do të bëni me të, kur ta merrni atë dhe nëse një aventurë e tillë vlen për kohën dhe energjinë tuaj.


Sa dru mund të merrni për ndërtimin e një shtëpie?