Поиск по каталогу.
Контакты
Адрес :
г. Одесса,. 6-й км Овидиопольской дороги. ТВЦ "6-й Элемент".
Tел./факс :
(048)772-57-86
E-mail :
[email protected]
Стол из бруса своими руками
Затем установите перекладины, обеспечивающие лучшую устойчивость (на схеме обозначены розовым). Если вы хотите, чтобы шурупы, соединяющие детали каркаса, были невидны, воспользуйтесь специальным приспособлением

Стол детский из дерева
Конструкция детского столика довольно проста и это отлично видно на фото. Она включает в себя столешницу и ножки, которые ее удерживают. Для ножек нужны деревянные бруски размером 40х40 мм (50х50). В

Сделать стол из дерева своими
В продаже есть огромный выбор столов из любых материалов: пластик, стекло МДФ. Но дерево продолжает оставаться фаворитом во все времена. Правда, стоить такой стол будет немало. И наверняка вы уже задумывались

Стол из поддонов своими руками
Дизайнеры постоянно доказывают, что красивые вещи не обязательно должны дорого стоить. Из обычных предметов при помощи всего нескольких самых простых деталей, мастера своего дела создают прекрасные и

Konsumi i groutit për nyjet e pllakave

Pavarësisht nga shtrirja e pllakave qeramike, lidhjet midis saj janë të mbushura me një zgjidhje të veçantë - llaç për nyje Pavarësisht nga shtrirja e pllakave qeramike, lidhjet midis saj janë të mbushura me një zgjidhje të veçantë - llaç për nyje. Metoda e shtrimit të pllakave të shtrimit është më e preferueshme se metoda e prapanicës për një numër arsyesh: pllakat e vendosura në këtë mënyrë nuk bien, nuk thyejnë, duken më estetike, dhe qepat fshehin të gjitha defektet dimensionale të elementeve qeramike. Gjerësia ideale e qepjes për pllakat qeramike prej 15x15 cm në madhësi është 1.5-2 mm, për pjesët e mbulimit me dysheme me madhësi 33x33 cm është 2-3 mm. Llaçi duhet të zgjidhet sipas karakterit tonal të pllakës.

Pllaka qeramike janë në dispozicion në bazën e çimentos dhe epoksidit. Për pllaka tradicionale, pllakat e çimentos përdoren për pllaka me gjerësi të përbashkët prej 6 mm. Për pishina dhe lloje të veçanta të dyshemeve me një gjerësi prej 4-16 mm, përdorimi i veçantë i grouting përdoret për të lëvizur dhe deformuar pllaka pa shkatërruar strukturën e lidhjes.

Konsumi i grouts mund të llogaritet në varësi të sipërfaqes së sipërfaqes së rreshtuar dhe madhësisë së pllakave qeramike. Për shembull, për standarde pllaka dyshemeje 30x30 cm, të vendosura me një gjerësi të përbashkët prej 2 mm, do të kërkojë 300 gram përzierje për 1 m2 sipërfaqe. Zgjidhja e fërkimit përgatitet në përputhje të ngushtë me udhëzimet e prodhuesit, në mënyrë që masa plastike rezultuese të mbushë në mënyrë cilësore ndërprerëset e përbashkëta. Për një pllakë mozaiku me madhësi të zakonshme prej 5x5 cm dhe një gjerësi prej 2 mm, do të marrë rreth 1 kg stivë të thatë, pasi një shpenzim i tillë i rëndësishëm lidhet me madhësinë e vogël të elementëve mozaik dhe një numër të konsiderueshëm të shtresave.

Formula për llogaritjen e konsumit të fugës për nyje

(A + B) / (A * B) * C * D * F = Kg / m2 (+ margjina prej 10-15%)

A - Gjatësia e pllakës (mm)

B - gjerësia e pllakës (mm)

C - gjerësia e saldimit (mm)

D - thellësia e shtresës (mm)

F është pesha volumetrike e fino, afërsisht 1.6

Në mënyrë që të mbushni konsistencën e dëshiruar, duhet të përdorni një latex të veçantë ose ujë të pastër të ftohtë, temperatura e së cilës duhet të jetë nga +5 në + 35C. Përzierja është e përzier butësisht me një mikser ndërtimi me shpejtësi të ulët për të marrë një masë homogjene pa gunga. Pas procesit të përzierjes, mbahen një pauzë prej 5-10 minutash, pastaj zgjidhja është e përzier përsëri, dhe vetëm pasi që llaçi është gati për përdorim. Mosrespektimi i përmasave mund të çojë në përkeqësim të vetive fizike dhe kimike të pureve dhe të rrisë konsumin e tij. Për të punuar me llaç duhet të përdorin mjete të posaçme - spatulet gome, të cilat janë në dispozicion në madhësi dhe konfigurime të ndryshme.

Tabela e konsumit të materialeve për shtresat e mbushësve

Artikuj të ngjashëm