Поиск по каталогу.
Контакты
Адрес :
г. Одесса,. 6-й км Овидиопольской дороги. ТВЦ "6-й Элемент".
Tел./факс :
(048)772-57-86
E-mail :
[email protected]
Стол из бруса своими руками
Затем установите перекладины, обеспечивающие лучшую устойчивость (на схеме обозначены розовым). Если вы хотите, чтобы шурупы, соединяющие детали каркаса, были невидны, воспользуйтесь специальным приспособлением

Стол детский из дерева
Конструкция детского столика довольно проста и это отлично видно на фото. Она включает в себя столешницу и ножки, которые ее удерживают. Для ножек нужны деревянные бруски размером 40х40 мм (50х50). В

Сделать стол из дерева своими
В продаже есть огромный выбор столов из любых материалов: пластик, стекло МДФ. Но дерево продолжает оставаться фаворитом во все времена. Правда, стоить такой стол будет немало. И наверняка вы уже задумывались

Стол из поддонов своими руками
Дизайнеры постоянно доказывают, что красивые вещи не обязательно должны дорого стоить. Из обычных предметов при помощи всего нескольких самых простых деталей, мастера своего дела создают прекрасные и

Pse na duhet një fjalëkalim Sberbank

  1. Si të merrni një fjalëkalim një herë në Sberbank online?
  2. Pse kemi nevojë për fjalëkalime një herë në Sberbank online?
  3. Si të merrni fjalëkalime një herë në telefon?

Fjalëkalimet një herë përdoren nga bankat për të siguruar një masë shtesë të mbrojtjes së klientit - për të hyrë në bankën e internetit dhe për të konfirmuar transaksionet e pagesave. Ju nuk duhet ta injoroni këtë opsion të sigurisë nëse dëshironi të jeni i sigurt se paratë tuaja janë në llogarinë tuaj bankare.

Ju nuk duhet ta injoroni këtë opsion të sigurisë nëse dëshironi të jeni i sigurt se paratë tuaja janë në llogarinë tuaj bankare

Si të merrni një fjalëkalim një herë në Sberbank online?

Sberbank ofron 2 mënyra për të marrë një fjalëkalim:

  • Në një telefon celular kur regjistroheni në një bankë mobile;
  • ATM-ja do të lëshojë një listë të fjalëkalimeve Sberbank një herë kur të lidhet me shërbimin e largët (nuk është më në dispozicion!).

Mënyra më optimale është lidhja me një bankë mobile. Pastaj nuk do të kufizoheni në numrin e fjalëkalimeve një herë dhe do të jeni në gjendje të merrni njoftime SMS për operacionet e kryera. Çdo herë që bën një transferim ose pagesa online , banka do të kërkojë lejen tuaj për këtë operacion, duke informuar për detajet e pagesës në SMS.

Lista e fjalëkalimeve nga një ATM është vetëm 20 kode, ato nuk do të jenë të mjaftueshme për një kohë të gjatë dhe çdo herë që nuk është shumë i përshtatshëm për të kandiduar në ATM për një kontroll të ri. Përveç kësaj, në gishtat me firmware të ri, ky funksion tashmë është hequr.

Pse kemi nevojë për fjalëkalime një herë në Sberbank online?

Për të hyrë në sistemin e shërbimit të largët, klienti hyn në një emër përdoruesi dhe fjalëkalim, pas së cilës faqja kërkon që ju të specifikoni një kod një herë të fituar nga një nga metodat e mësipërme. Dhe nëse dikush tjetër e di loginun dhe fjalëkalimin, ai nuk do të jetë në gjendje të hyjë në sistem pa një kod që është i arritshëm vetëm për mbajtësin e kartës.

Nëse kjo mundësi ju pengon në masë të madhe, mund ta fikni atë në cilësimet tuaja personale të llogarisë, por ne e dekurajojmë me forcë këtë. Duke përdorur opsionin fjalëkalime një herë, gjithmonë mund të zbuloni për përpjekjet për t'u futur në sistemin tuaj bankar dhe për të marrë masa kohore - ndryshoni fjalëkalimin ose bllokoni kartën.

Shumë prej rasteve të vjedhjes në internet janë krijuar në vitet e fundit për të lënë pas dore masën shtesë të sigurisë shtesë. Mos lejoni fjalëkalimet një herë!

Si të merrni fjalëkalime një herë në telefon?

Ju duhet të kontaktoni personalisht degën tuaj Sberbank me pasaportën tuaj dhe të nënshkruani një marrëveshje universale të shërbimit bankar që do t'ju lejojë të punoni me shërbime të largëta. Menaxheri i bankës do të aktivizojë shërbimin " Banka Mobile ", shkruani numrin e telefonit që specifikoni në bazën e të dhënave dhe menjëherë do të filloni të merrni alarme SMS.

Njoftimi i parë që do të merrni në hyrje të sistemit të vetë-shërbimit. Kodi i mëposhtëm do të mbërrijë për të konfirmuar operacionin. Nuk ka rëndësi nëse blini një buton në AliExpress, paguani për një apartament apo dhuroni një milion në një fond bamirësie - banka do t'ju kërkojë një mesazh me tekst nëse dëshironi të paguani dhe nëse po, futni kodin në mënyrën e pagesës. Në këto SMS do të shkruhet edhe shuma e pagesës, e cila përsëri do të kontrollojë operacionin për gabime. Dërguar në telefon 1000 rubla në vend të 100? Kjo nuk do të ndodhë përsëri falë fjalëkalimeve të njëpasnjëshme të Sberbank.

Ju lutem vini re: mos i tregoni askujt fjalëkalimin tuaj një herë! Punonjësit e bankës kurrë nuk e kërkojnë këtë kod nën asnjë rrethanë.

Artikuj të ngjashëm:

Si të merrni një fjalëkalim një herë në Sberbank online?
Pse kemi nevojë për fjalëkalime një herë në Sberbank online?
Si të merrni fjalëkalime një herë në telefon?
Si të merrni një fjalëkalim një herë në Sberbank online?
Pse kemi nevojë për fjalëkalime një herë në Sberbank online?
Si të merrni fjalëkalime një herë në telefon?
Dërguar në telefon 1000 rubla në vend të 100?