Поиск по каталогу.
Контакты
Адрес :
г. Одесса,. 6-й км Овидиопольской дороги. ТВЦ "6-й Элемент".
Tел./факс :
(048)772-57-86
E-mail :
[email protected]
Стол из бруса своими руками
Затем установите перекладины, обеспечивающие лучшую устойчивость (на схеме обозначены розовым). Если вы хотите, чтобы шурупы, соединяющие детали каркаса, были невидны, воспользуйтесь специальным приспособлением

Стол детский из дерева
Конструкция детского столика довольно проста и это отлично видно на фото. Она включает в себя столешницу и ножки, которые ее удерживают. Для ножек нужны деревянные бруски размером 40х40 мм (50х50). В

Стол из поддонов своими руками
Дизайнеры постоянно доказывают, что красивые вещи не обязательно должны дорого стоить. Из обычных предметов при помощи всего нескольких самых простых деталей, мастера своего дела создают прекрасные и

Сделать стол из дерева своими
В продаже есть огромный выбор столов из любых материалов: пластик, стекло МДФ. Но дерево продолжает оставаться фаворитом во все времена. Правда, стоить такой стол будет немало. И наверняка вы уже задумывались

Si të kopjoni lojërat me avull në një flash drive USB.

 1. Kopjimi i arkivit në flash drive USB
 2. Krijimi i një imazhi boot
 3. Metoda e parë: Arkivi
 4. Metoda e dytë: imazhi i nisjes

Nëse keni një Internet të dobët dhe ju nevojitet shumë kohë për të shkarkuar lojra në Avull, atëherë ju mund të kopjoni lojën nga një mik (ose vetëm nga një kompjuter tjetër) në media të lëvizshme dhe pastaj instaloni në kompjuterin tuaj. Si ta bëni këtë?

Konsideroni një shembull në lojë Dota 2

Së pari ju duhet të kopjoni lojën:

1. Klikoni mbi Steam dhe zgjidhni "Backup and Restore Games."


2. Në dritaren që shfaqet, zgjidhni të krijoni "kopje rezervë të programeve" dhe klikoni në vijim.


3. Zgjidhni lojën tuaj , në rastin tim është Dota 2, dhe klikoni tjetër.


4. Zgjidhni rrugën ku loja jonë do të ruhet. Ju mund menjëherë në një flash drive USB ose disk. Kliko tjetër.

5. Zgjidhni madhësinë e compression, por është më mirë të largohet nga default. Kliko tjetër


Kliko tjetër

6. Ne presim që kopjimi të përfundojë .


Ne presim që kopjimi të përfundojë

7. Pas përfundimit, shtypni butonin. Loja është kopjuar.


Loja është kopjuar

Tani duhet ta shkarkoni lojën në kompjuterin tonë:

1. Klikoni Hapat dhe zgjidhni mbrapa dhe rivendosjen e lojrave.

2. Në dritaren që shfaqet, zgjidhni rivendosjen nga backup dhe klikoni në vijim.


Në dritaren që shfaqet, zgjidhni rivendosjen nga backup dhe klikoni në vijim

3. Zgjidhni rrugën për dosjen ku kemi regjistruar kopje rezervë lojra dhe klikoni tjetër.


Zgjidhni rrugën për dosjen ku kemi regjistruar  kopje rezervë  lojra dhe klikoni tjetër

4. Ne po presim që kontrolli i cache të përfundojë.


Ne po presim që kontrolli i cache të përfundojë

5. Pas kopjimit të suksesshëm, shtypni butonin e ngushtë .

Kohët e fundit, ajo është bërë tepër popullore për shkak të lehtësisë së saj. Tani mund të ruani të dhënat në çdo formë në një flash drive dhe është gjithmonë në dorë. Në të njëjtën kohë për të transferuar dosjet e nevojshme për të është mjaft e thjeshtë. Pyetja e vetme që shpesh shfaqet me pronarët e një vegle të tillë, si të shkarkoni një lojë nga një kompjuter në një flash drive USB? Fakti është se programet e tilla shpesh përfaqësojnë një hierarki, ku secili element varet nga njëri-tjetri. Nëse është gabim t'i transferosh ato, ekziston një probabilitet i lartë që nuk do të nisë në të ardhmen.

Kur kopjoni në usb-drive, duhet të ndiqni procedurën në mënyrë që ta mbani aplikimin duke punuar.

Kjo është arsyeja pse shumë njerëz nuk e dinë se si të hedhin jashtë lojës nga një kompjuter në një USB flash drive, në mënyrë që të mos dëmtojnë projektin. Ka disa opsione, por së pari ju duhet të përgatitni pajisjen e duhur portative. Kapaciteti i kujtesës i një pajisje të tillë duhet të jetë mjaft i madh. Imazhi i shkarkuar i lojrave moderne kërkon shpesh më shumë se 30 GB hapësirë ​​të lirë të hard disku. Prandaj, nëse keni më pak, projekti thjesht nuk do të regjistrohet.

Gjithashtu mos harroni të kontrolloni mediat dhe dosjet. Shpesh ndodh që ata janë të infektuar me viruse që patjetër do të rrënojnë kohën e kalimit tuaj, si dhe të gjithë elementët e tjerë përveç atyre të regjistruara. Është më mirë të mos shkarkoni lojëra dhe të përdorni produkte të licencuara.

Kopjimi i arkivit në flash drive USB

Nëse përdoruesi është i bindur se ka hapësirë ​​të mjaftueshme dhe përmbajtja është pa virus, ai fillon të mendojë se si ta transferojë lojën nga kompjuteri në flash drive USB. Shortcuts zvarritje banal jep rezultatet e saj, por në qoftë se ju keni USB 2.0 dhe një PC tepër të dobët, ju mund të hedhin off disa orë me radhë. Si të shkruani një lojë në një flash drive në një mënyrë tjetër?

Opsioni më i përshtatshëm është arkivimi. Mblidhni të gjitha skedarët së bashku dhe filloni të kopjoni në media në këtë formë. Për ta bërë këtë, duhet të futni USB flash drive në kompjuterin tuaj, pastaj paketoni lojën në një skedar, pastaj shtypni CTRL + C në kompjuter dhe pas lëvizjes në dritaren e pajisjes, shtypni CTRL + V. Do të presë vetëm derisa të përfundojë regjistrimi i kopjes së arkivit.

Do të presë vetëm derisa të përfundojë regjistrimi i kopjes së arkivit

Krijimi i një imazhi boot

Si ta kopjoni lojën nga kompjuteri në USB flash drive, nëse versioni i mëparshëm nuk ndihmon ose përdoruesi kërkon zgjidhje alternative? Një mundësi më efektive është krijimi i imazhit të nisjes. Kjo është një kopje virtuale e disk lojës, e cila mund të drejtohet në çdo PC, me programin përkatës. Avantazhi kryesor i kësaj metode është mungesa e nevojës për shpaketimin e arkivit dhe transferimi i tij në një kompjuter. Një flash drive është futur dhe e drejtuar versionin e kopjuar me një aplikim të veçantë, pas së cilës ju mund të filloni menjëherë instalimin.


Më të zakonshmet program për të krijuar një kopje të nisur është Alcohol 120% dhe Deamon Tools. Ka mundësi të tjera, por ato janë më të vështira për fillestarët në këtë biznes. Pas fillimit të programit do t'ju duhet të zgjidhni formatin ISO. Kjo është e nevojshme për të krijuar një kopje të medias. Pas kësaj, do t'ju duhet të filloni programin dhe të prisni derisa procedura të përfundojë.

Pas përfundimit të programit, përdoruesi do të marrë një imazh të lojës së tij të preferuar, të cilën ai mund ta instalojë në disa klikime. Tani ju e dini se si ta hedhni lojën në një flash drive dhe pa asnjë problem. Metodat e përshkruara janë më të thjeshta, të shpejta dhe efektive. Përveç kësaj, ato janë gjithashtu të sigurta për memorien portative dhe kompjuterin e përdoruesit. Nëse më parë keni dështuar të shkarkoni programe të tilla në një USB flash drive, atëherë provoni një nga metodat e përshkruara!

Është shumë e vështirë për një përdorues modern të PC-së të jetojë pa një hapësirë ​​ruajtëse të lëvizshme, e cila mund të veprojë si e jashtme hard drives , dhe kartela flash më të përshtatshëm dhe elegant. Për lojtarët, pajisjet e tilla bëhen një mjet i domosdoshëm, sepse dalja jashtë qytetit apo miqve është urgjente të hedhësh një risi të industrisë së lojërave si një suvenire dhe të mburremi me miqtë. Megjithatë, si të regjistroni lojën në një flash drive?

Para se të vazhdoni me udhëzues hap pas hapi, duhet t'i kushtoni vëmendje vetë pajisjes. Së pari, duhet të ketë hapësirë ​​të mjaftueshme për të përshtatur lojën tuaj të preferuar. Lajmet e fundit kërkojnë të paktën 30GB memorie në hard disk ose media të lëvizshme, prandaj shënoni këtë përpara regjistrimit. Së dyti, sigurohuni që arkivi me lojë, si pajisja, nuk është i infektuar me viruse. Pavarësisht nga fuqia kompjuterike ose cilësia e ndërtuar, malware do të shkatërrojë për fat të mirë të gjitha planet tuaja për një fundjavë fun ose disa orë gameplay hardcore.

Metoda e parë: Arkivi

Mënyra më elementare që përdoruesit e dinin për një Window XP të vjetër por të mirë është që të kopjoni arkivin ose skedarët e lojës drejtpërdrejt në një pajisje të lëvizshme. Sigurisht, koha e shkarkimit të një sasi të madhe informacioni kërkon shumë kohë, me kusht që lidhësi i vjetër USB 2.0, por më i efektshmi.

Si të transferohet arkivi në një flash drive USB?

 1. Futni pajisjen në hapësirën e kompjuterit personal;
 2. Kopjoni arkivin me lojën duke shtypur CTRL + C;
 3. Pas hapjes së kujtesës së pajisjes, kopjoni skedarët me kombinimin e butonit CTRL + V;
 4. Prisni derisa kopjimi të përfundojë.

E vetmja pengesë e rëndësishme e këtij procesi është nevoja për të kopjuar skedarin e lojës kompjuter personal për anulimin pasues. Vetëm pas përfundimit të këtyre artikujve mund ta instaloni aplikacionin në një makinë të re.

Metoda e dytë: imazhi i nisjes

Imazhi i nisjes është një kopje virtuale e mediave të licencuara, sepse kur është e lidhur ruajtje e jashtme sistemi automatikisht e nxit përdoruesin të instalojë lojën në një kompjuter personal. Ndryshe nga metoda e mësipërme, ju nuk keni nevojë të shkarkoni sërish arkivin nga një flash drive, si dhe ta zmadhoni atë.


Natyrisht, një proces i tillë i kopjimit të lojërave në një flash drive USB është disi më i komplikuar, por është disa herë më efikas. Si ta bëni këtë?

 1. Shkarkoni dhe ekzekutoni programin e krijimit të imazhit. Ajo mund të jetë edhe standarde dhe e njohur Daemon Tools dhe Alcohol 120% programe, dhe më e specializuar si Windows 7 RTM USB / DVD Download Tool. Pavarësisht nga emri i tij, programi ju lejon të krijoni flash drive USB bootable në disa klikime, pa detyruar përdoruesin të njihet me cilësimet fleksibile të softuerit;
 2. Zgjidh një arkiv të formatit ISO për të krijuar imazhin e nisjes në një flash drive;
 3. Drejtoni programin dhe prisni që procesi të përfundojë.

Pas pak minutash të lodhshme, do të keni në dispozicion USB flash drive të përsosur bootable, me të cilën lehtë mund të instaloni absolutisht çdo lojë kompjuterike.

Si ta bëni këtë?
Pyetja e vetme që shpesh shfaqet me pronarët e një vegle të tillë, si të shkarkoni një lojë nga një kompjuter në një flash drive USB?
Si të shkruani një lojë në një flash drive në një mënyrë tjetër?
Megjithatë, si të regjistroni lojën në një flash drive?
Si të transferohet arkivi në një flash drive USB?
Si ta bëni këtë?