Поиск по каталогу.
Контакты
Адрес :
г. Одесса,. 6-й км Овидиопольской дороги. ТВЦ "6-й Элемент".
Tел./факс :
(048)772-57-86
E-mail :
[email protected]
Стол из бруса своими руками
Затем установите перекладины, обеспечивающие лучшую устойчивость (на схеме обозначены розовым). Если вы хотите, чтобы шурупы, соединяющие детали каркаса, были невидны, воспользуйтесь специальным приспособлением

Стол детский из дерева
Конструкция детского столика довольно проста и это отлично видно на фото. Она включает в себя столешницу и ножки, которые ее удерживают. Для ножек нужны деревянные бруски размером 40х40 мм (50х50). В

Сделать стол из дерева своими
В продаже есть огромный выбор столов из любых материалов: пластик, стекло МДФ. Но дерево продолжает оставаться фаворитом во все времена. Правда, стоить такой стол будет немало. И наверняка вы уже задумывались

Стол из поддонов своими руками
Дизайнеры постоянно доказывают, что красивые вещи не обязательно должны дорого стоить. Из обычных предметов при помощи всего нескольких самых простых деталей, мастера своего дела создают прекрасные и

Si të zgjidhni një profesion të ardhshëm?

 1. Kur zgjedhni një profesion, është e rëndësishme të konsideroni pikat e mëposhtme:
 2. Interesi në profesionin e zgjedhur
 3. Cilësitë profesionale të rëndësishme
 4. pagat
 5. Kërkesa në tregun e punës
 6. Çfarë profesioni për të zgjedhur një vajzë?
 7. Çfarë profesioni të zgjedhësh një djalë?

Si të zgjidhni një profesion të ardhshëm? Ka një kohë kur kjo pyetje lind para çdo personi. Në fund të fundit, kjo zgjedhje e vështirë por e domosdoshme përcakton, si rregull, jetën e ardhshme për shumë vite. Lumturia dhe suksesi nganjëherë varen shumë nga puna që po bëhet, prandaj është e rëndësishme të bëjmë saktësisht zgjedhjen e duhur, duke peshuar të gjitha pro dhe kundrat e profesioneve të ndryshme.

Lumturia dhe suksesi nganjëherë varen shumë nga puna që po bëhet, prandaj është e rëndësishme të bëjmë saktësisht zgjedhjen e duhur, duke peshuar të gjitha pro dhe kundrat e profesioneve të ndryshme

Kur zgjedhni një profesion, është e rëndësishme të konsideroni pikat e mëposhtme:

Aftësi për të realizuar talent ose aftësi

Nëse një person ka ndonjë talent, atëherë duhet të shikoni profesionet ku mund të aplikoni dhe të zhvilloni aftësitë tuaja. Si rregull, njerëzit që gjejnë një profesion me talent ose aftësi, ndjehen në punë si peshqit në ujë.

Interesi në profesionin e zgjedhur

Nëse puna nuk është interesante, atëherë ajo nuk do të sjellë kënaqësi dhe gëzim për personin, por më tepër do të bëhet një rast për stres të vazhdueshëm dhe depresion. Kur zgjedhni është e nevojshme të përqendroheni në profesionin në të cilin do të ketë së paku disa interes.

Cilësitë profesionale të rëndësishme

Zgjedhja e një profesioni, shikoni se çfarë aftësish kërkohen nga një person në një aktivitet të caktuar. Analizoni nëse i keni ato. Në fund të fundit, nëse keni një zemër të dobët, atëherë nuk mund të jeni astronaut dhe nëse nuk ka zë, atëherë nuk duhet të shkoni te këngëtarë.

pagat

Ka profesione të holla, ku bëjnë para të shpejta dhe të lehta, siç është kamarieri, por është pothuajse e pamundur të rritet dhe të bëjë karrierë këtu. Në të njëjtën kohë, ekziston një aktivitet i tillë ku, në fazën fillestare, të ardhurat mund të jenë të vogla, por me rritjen e përvojës dhe pagës do të rritet. Për shembull - një nëpunës bankar.

Ky artikull është gjithashtu shumë i rëndësishëm në përgjigjen në pyetjen se cili profesion mund të zgjidhni, pasi aktiviteti juaj i preferuar jofitimprurës do të çojë në një kërkim pune ose humbje interesi për punën në përgjithësi.

Kërkesa në tregun e punës

Kur zgjedhni një profesion, është e nevojshme të vlerësoni tregun e punës, të shihni se cilat specialistë kanë më shumë gjasa të punësohen, të cilët janë të interesuar në shoqëri. Nuk është e nevojshme të studiohet si specialist nëse ka një tepricë në tregun e punës, për shembull, një avokat ose një ekonomist. Në këtë rast, do të jetë e vështirë të gjesh punë.

Profesioni duhet të zgjidhet në sup, kështu që ka një arsim përkatës, cilësi psikologjike, aftësi fizike. Ekziston një ndarje jozyrtare e profesioneve në meshkuj dhe femra.

Ekziston një ndarje jozyrtare e profesioneve në meshkuj dhe femra

Çfarë profesioni për të zgjedhur një vajzë?

Ka profesione tradicionale femërore, të tilla si luleshitës, sekretar, dado dhe të tjerë. Ju mund të lexoni më shumë rreth profesioneve të ndryshme femërore në artikull. Profesionet e femrave (lista)

Çfarë profesioni të zgjedhësh një djalë?

Kjo pyetje që një i ri duhet ta vendosë në shkollë të mesme. Në të vërtetë, në botën tonë, seksi më i fortë duhet të fitojë shumë para për të qenë në gjendje të mbështesë jo vetëm veten, por edhe familjen tonë në të ardhmen.

Tradicionalisht, burrat janë të përfshirë në sigurimin e mbrojtjes së vendit, rendit publik, industrisë së automobilave, metalurgjisë, industrisë kimike, naftës dhe gazit, ndërtimit dhe biznesit.

Pra, cila profesion duhet të zgjedhësh një njeri? Ju mund t'i referoheni listës së profesioneve më të kërkuara:

 1. Specialistë të TI
 2. personeli bankare
 3. ligj
 4. Specialistë të SMM
 5. Arkitektë dhe inxhinierë
 6. menaxherët
 7. mjekët
 8. Specialistët e shitjeve
 9. marketers
 10. Accountants

Profesionet meshkuj (lista)

Çfarë profesioni të zgjedhësh një djalë?
Si të zgjidhni një profesion të ardhshëm?
Çfarë profesioni për të zgjedhur një vajzë?
Pra, cila profesion duhet të zgjedhësh një njeri?